De, der vinder stort i livet, tager ansvar og skaber deres egen skæbne

Selvstudie 

Forandring er uundgåelig, personlig udvikling er et valg.

Vi tilbyder online selvstudie‐programmer, der er til dig, der ønsker at arbejde på din udvikling på egen hånd. Du ønsker at udvikle dig som menneske og har brug for redskaber til, hvordan du gør det. Du har lysten til at kaste dig ud i noget nyt og målrettet arbejde med dit mindset på tidspunkter, der passer dig.

 

Her finder du flere forskellige niveauer af selvstudie‐programmer alt efter dit behov. Vi har programmer, der løber over længere tid, som er til dig, der er klar til at arbejde lidt dybere ned i din underbevidsthed for at ændre tanker, handlinger og resultater.

 

Uanset, hvor du er i dit liv, så vil du kunne opnå mere, end du gør i dag. Er du en af de mennesker, der er klar til at bruge tid på din egen udvikling, så finder du alt, hvad du skal brug for.

840x688.png

5% Strategi 95% Mindset

Skal du have en strategi for at nå dine mål? Ja, dog er det dit mindset, der har den største indflydelse på dine resultater.

Hele samfundet er bygget op omkring hvordan vi ved at påvirke vores omgivelser kan opnå de resultater, vi ønsker. Vi har lært at har vi noget vi gerne vil opnå, så skal vi have en plan for hvordan vi når det. Hvis vi ikke har en solid strategi for mål opnåelsen, så tror vi ikke, det kan lade sig gøre.

Men utallige interview og undersøgelser af personer, der som udgangspunkt opnår det, de sætter sig for, viser, at det er vores mindset, der er afgørende ikke vores strategi eller plan.

Dine handlinger vil altid være en direkte afspejling af dit mindset. Ændre dit mindset og dine resultater vil helt automatisk ændre sig. Forstå hvordan ved at arbejde med dig selv og principperne bag succes.

Book en gratis og uforpligtende samtale

Vent ikke længere. Find ud af, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, du fortjener og ønsker dig.

Om os

SetYfree Consulting

Ved Klædebo 14

2970 Hørsholm

Tlf: 26 77 14 74

CVR: 40129847

Social

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2021 SetYfree Consulting

Kontakt os

Tak for din besked - du vil høre fra os meget snart!