Du kan helbrede dit mindreværdskompleks

Omkring 95% af befolkningen får ødelagt deres liv, fordi de i en vis grad føler sig mindreværdige, og for mange er det et alvorligt handicap, hvis de ønsker succes og lykke.

Alle føler sig på en eller anden måde mindreværdige over for visse mennesker. Det er fordi, vi samlinger os med dem, og kan vi ikke det samme eller har opnået det samme som dem, så vil vi oftest føle os mindreværdige.


Vi ved jo godt, at vi ikke kan det samme som mange af de mennesker, vi ser op til. Vi ved det godt, men det bør ikke gøre, at vi føler os mindreværdige over for disse mennesker. Vi kan møde bankdirektøren eller den flotte høje nye kollega og mene, at de på et område er os overlegne. Men disse mennesker har også deres begrænsninger, og der vil være noget, de ikke kan, som du kan.


Følelser af mindreværd stammer ikke så meget fra fakta eller erfaringer, men er en konklusion på vores egen evaluering af fakta og erfaring. Eksempelvis jeg er en mindre kompetent danser og politiker. Men det betyder ikke, at jeg er et menneske, som er mindre værd. Du kan blive god til det, du ønsker at blive god til.


Få et bedre selvværd gennem Thinking Into Results

I lektion 4 og 6 i Thinking Into Results-programmet arbejder vi aktivt med dit selvbillede og din opfattelse af din rolle i verden. Hvis du har et negativt eller dårligt selvbillede, vil dine resultater være en refleksion af dette. I din underbevidsthed findes der et billede af dig selv, som er helt perfekt, og jo mere du bevæger dig i retning af dette billede, jo bedre vil dit liv blive. Der er faktisk ingen grænse for, hvor meget godt du kan udrette, efterhånden som du udvikler en større bevidsthed om den storhed, som ligger gemt inden i dig.

Dine resultater hænger tæt sammen med det indtryk, som andre får af dig, og det indtryk får de via dit ydre udtryk. Det vil sige den måde du går på, taler på, arbejder på osv. Dette ydre udtryk hænger sammen med det indre selvbillede, men for at kunne arbejde aktivt med dit selvbillede, er det nødvendigt med – ja, et billede. Derfor tegner vi først et billede af psyken, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan din underbevidsthed påvirker dine handlinger og dermed også dine resultater.

Og SÅ begynder arbejdet!


Vil du vide mere om Thinking Into Results, så læs mere her eller skriv en mail til pb@setyfree.dk85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle