Dit liv er styret af to naturlove

Få det liv, du drømmer om! Hemmeligheden er, at der findes to naturlove, som styrer alt i dit liv, og det gør de, om du tror på dem eller ej. Naturlovene fungerer præcis som tyngdekraften. Vi kan ikke se tyngdekraften, men vi ved, hvordan den virker. På samme måde er det med naturlovene; du kan ikke se dem, men du ved, hvordan de virker, hvis du forstår dem.

Naturlov nr.1 - Loven om vibrationer

Den første lov er ”Loven om vibrationer”. Vi er alle energi, og vi sender energi ud til omverdenen. Den energi, du sender ud, er afgørende for, hvad du modtager. Du kan have et ønske om at opnå noget i livet, men er din energi dårlig, vil du ikke nå dertil.


Men hvad er energi? Energi er din attitude, det er måden, du tænker, føler og handler på. Du kan styre din energi ved at ændre den måde, du tænker.


Naturlov nr.2 - Loven om tiltrækning

Den anden lov er ”Loven om tiltrækning”. Du kender den måske fra filmen ”The Secret”. Det, du tænker på, får du mere af. Tænker du på det, du ikke ønsker, så får du mere af det. Tænker du på det, du ønsker, så får du mere af det. Vi tiltrækker selv alt i vores liv, og tænker vi negativt, så ser vi ikke de muligheder, der kommer til os.


I alt, du oplever, er der noget negativt og noget positivt, så hvad tænker du mest på?


Naturlovene giver dig kontrol over dit liv

Du synes måske, det lyder underligt, men det er et faktum, at du har 100% kontrol over dit liv. Du har den fulde kontrol over dine tanker, følelser og handlinger. Samfundet er bygget op omkring det, vi kan se og det, der sker omkring os, men vi er som mennesker mere unikke end det. Vi har evnen til at ændre vores omstændigheder ved brugen af vores mentale evner, som er vores vilje, hukommelse, fantasi, intuition, forstand og opfattelse. Læs mere om dette i artiklen ”De fem vigtigste mentale redskaber i vores liv”


Brug naturlovene til at ændre dit liv – og blev en del af en eksklusiv gruppe

Når vi som mennesker forstår disse naturlove og lærer, hvordan vi skal bruge dem, kan vi begynde at leve som kun 3% af verdensbefolkningen gør. Deres attitude (tanker, følelser og handlinger) afspejler sig i deres ydre verden, og de har roen til at tænke kreativt og opnå det, de ønsker.


De resterende 97% fylder deres dag med bekymringer, mistro, forventninger om noget dårligt og måske også troen på, at livet er en kamp. Det er en af grundene til, at de ikke lever det liv, de drømmer om. Hvor mange timer om dagen bruger du på bekymringer, tankemylder, og kaos tanker? Og hvor mange timer bruger du på dine mål, muligheder, forventninger om succes og positive tanker?


Lær at forstå og bruge disse naturlove til at ændre dit liv. Gør du det, vil alt omkring dig ændre sig, og du vil opleve, at dit liv bliver fyldt med glæde, frihed, gode oplevelser, penge og kærlige relationer.
26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle