Din programmering styrer dine overbevisninger

Vi handler alle ud fra de overbevisninger, vi har, og det er vores handlinger, der fører os til de resultater, vi får gennem livet. Men har du nogensinde tænkt over, om dine overbevisninger styrker dig, eller om de faktisk står i vejen for din udvikling?


Dine overbevisninger er din indre programmering. De ligger dybt i dit sind og er en del af din underbevidsthed. Alt, du gør, er et udspring af denne, og er du ikke tilfreds med dit liv eller dine resultater, så kan du kun ændre det ved at ændre de overbevisninger, der arbejder mod dig.


I programmet arbejder du med din programmering, og den har du arvet fra dine forfædre. Det betyder, at du handler ud fra nogle overbevisninger, der for længst er totalt forældet. Det gode er, at du har den fulde kontrol over dine overbevisninger, og du kan, ændre dem til din fordel.


Et program, som ændrer din programmering

I set.Y.frees programmer arbejder vi aktivt med at ændre de programmeringer, som ikke tjener os i forhold til det, vi vil opnå. I et af vores programmer – Thinking Into Results (TIR) – er flere af lektionerne dedikeret udelukkende til dette. Det kræver nemlig en særlig stor indsats at få ændret programmeringerne. Afhængigt af vores alder vil programmerne være mere eller mindre fastgroet, eller sagt på en anden måde; jo ældre, du er, jo mere skal der typisk til for at ændre din programmering. Faktisk bliver vores programmering allerede etableret i barndommen, og mange mener, at når vi når 7-års alderen, så er programmeringen mere eller mindre på plads. Derfor kræver det altså en særlig indsats og et særligt fokus at få ændret din uhensigtsmæssige programmering til noget bedre, så du kan nå dine mål.


Hør her, hvad Nada en af vores tidligere kursister siger om arbejdet med programmering i Thinking Into Results
"Processen er en sand game changer i forhold til at få brudt vaner og mønstre, som står i vejen for det gode liv, man måtte ønske sig. Man kan ikke undgå at lykkes.”


– Sasha Lystrup


Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du kan ændre din programmering i TIR, kan du læse mere her eller kontakte os ved at sende en besked til pb@setyfree.dk

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle