Den altafgørende beslutning

Hvor mange gange har du taget en beslutning om noget, som du ikke er kommet i mål med? Hvis du tager en beslutning, men har en smule tvivl, så vil der altid være en risiko for, at du ikke gennemfører det, du har sat dig for. I det øjeblik du uden tøven tager beslutningen og forpligter dig 100 %, vil du modtage det, du behøver for at komme i mål.


Gå all-in

Når du har taget en beslutning, skal du gå all-in og konstant tage actions hen imod dit mål, uanset hvad der skulle ske på vejen. Det er helt sikkert, at der vil komme udfordringer, hvilket er grunden til, at din beslutning er så afgørende – det er ikke for tøsedrenge. I det øjeblik det bliver svært, dyrt eller sætter dig i en risikabel situation, så vil du - hvis du ikke har taget beslutningen med 100% sikkerhed - give op!


Er de beslutninger, du tager, beslutninger?

Beslutninger, hvor du holder fast, uanset hvad. For eksempel, hvis du gerne vil tabe dig, og det eneste tidspunkt hvor du kan træne er kl.5 om morgenen, om vinteren, hvor alle, andre sover, ville du så alligevel stå op for at nå dit mål?


En fast beslutning er en beslutning, hvor du er villig til at gøre det, der skal til uanset hvor Ubelejligt det er. Hvis du ikke har besluttet dig, så vil du begynde at argumentere med dig selv om, hvorvidt du skal gøre det eller ej, og mange gange vil du højst sandsynligt beslutte dig for, at dit liv er fint, som det er.


Hvordan holder du fast i din beslutning?

Du skal holde fokus på dine drømme og tro på, at der findes en kraft af energi, der kan og vil hjælpe dig. Samtidig skal du tro på det, du ikke kan se! Hvis du ikke har troen på at vi lever i et univers, der har overflod af midler – at vi alle er fantastiske unikke, kloge, kreative osv., så kan det være svært at holde motivationen oppe.


Du skal tro på din ide og mål, også selv om du ikke har set resultaterne endnu. Der må ikke være en eneste tanke, der fortæller dig, at det er en mulighed at give op. Har du ideen og målet, men ikke troen, så findes der metoder hvorpå vi kan styrke din tro.


"Succesen kommer, når du magter at gå fra fiasko til fiasko uden tab af entusiasme."

- Winston Churchill


Michael Jordan

Blev taget af high school-basketball holdet, fordi de mente, at han var talentløs.


Steven Spielberg

Gennemførte ikke high school og fik afslag fra filmskolen tre gange.


Thomas Edisons

Lærer mente, at han var for dum til at gå i skole, da han ikke kunne lære noget. Han forsøgte 9.000 gange at fremstille lys, før det lykkedes.


Soichiro Honda

Stifteren af Honda Motor, fik afslag på en ansøgning hos Toyota som mekaniker. Det gjorde, at han startede sit eget firma Honda Motor.


Beethovens

Musiklærer sagde til ham, at han var talentløs og decideret håbløs, når det kom til at komponere.


Fred Smith

Skrev en opgave, om et fragtfirma, der kunne levere fra dag til dag og fik et C. Han tog sin ide med sig og startede FedEx.


“Ingen opnår succes uden bump på vejen dem det lykkes for, rejser sig igen og forstår lærdommen i faldet.”

- Maibritt Bræmer


Det er ikke nogen stor hemmelighed

Hvis du har et ønske om at opnå noget - et brændende ønske - og du beslutter dig for at få det, så vil det lykkes. Tænk over det; du har sikkert gjort det før - måske har du tabt dig, fået et bestemt job, købt et hus eller brudt en dårlig vane. Du skal huske på, at vil du det nok, er du villig til at gøre det, der skal til - også i modgang - og så vil det lykkes før eller siden.


Der er masser af mennesker, der lever det liv, de ønsker, og mange af dem er ikke nær så talentfulde eller heldige som dig. Nøglen til deres succes er, at de tog beslutningen, om at ville gøre alt. De stoppede med at lytte til deres trætte gamle onkler og ændrede deres vaner (paradigmer).


Nedbryd frygtmuren!

Hvis du vil styrke din beslutsomhed, tilbyder vi intensiv træning i dette gennem Thinking Into Results-programmet. I lektion 7 arbejder vi helt konkret med at nedbryde den mur af frygt, som mange mennesker står over for, når de skal tage en stor og svær beslutning. Her får du konkrete redskaber til at komme i mål og undervejs kan du sparre med både Maibritt og dine medstuderende, som ofte slås med mange af de samme frygt barrierer.

Vil du vide mere om den konkrete lektion eller hele programmet, kan du læse mere her eller kontakte os ved at sende en mail til pb@setyfree.dk

Du kan også læse om viljestyrke og de fem andre vigtige mentale redskaber, som vi træner i TIR-programmet i denne artikel.

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle