De seks vigtigste mentale redskaber til at opnå lykke

Vi er fra fødslen blevet programmeret til at leve og reagere på, hvad vi opfatter med vores sanser. Det, vi ser, hører, lugter, smager og rører. Dette gør, at vi søger lykken i vores omgivelser, og ikke i os selv. Vi lader andre diktere, hvad meningen med livet er, og derfor også hvordan vi skal leve vores liv.

Når det sker, bevæger vi os længere og længere væk fra vores indre og har svært ved at mærke os selv, hvilket gør, at de beslutninger vi tager, bliver taget ud fra andres meninger.

Det, vi skulle have været programmeret til, er at leve indefra og ud. Vi skal bruge vores mentale muskler til at udvikle det liv, vi ønsker. Vores mentale muskler (også kaldet vores vigtigste mentale redskaber er: Fantasi, hukommelse, intuition, vilje og opfattelse.Mentale redskaber, som giver ekstraordinære evner

Fantasi, hukommelse, intuition, fornuft, vilje og opfattelse er seks helt unikke redskaber, som vi kan bruge til at ændre vores verden. Det lyder måske stort i dine ører, men faktisk er det så sandt, som det er sagt. Det er nemlig kun os mennesker, som besidder disse seks evner, og vi kan bruge dem til at skabe helt utrolige resultater i vores liv.

De fleste af os bruger dog langt fra evnernes fulde kapacitet, da det kræver, at man er trænet i det, og det er der ikke mange der er. Men når man ved hvordan man træner og bruger disse evner, vil verden åbne sig. Her er nogle eksempler på, hvordan de hver især kan ændre DIN verden:


Hukommelse

Vi kan faktisk træne vores hukommelse så meget op, at den kan huske hele bøger eller lange passager af tal og koncepter. Der findes helt specielle teknikker til dette.


Fantasi

Du kan bruge din fantasi til at forestille dig et bedre liv og dig selv skabe ekstraordinære ting. Visualisering er en anerkendt teknik, og vi bruger den aktivt i programmet til at se det – før det sker!


Fornuft

Ved at bruge tankerne og skabe billeder i hovedet kan vi bygge fantastiske ideer. En ide er faktisk bare en række billeder rettet mod et bestemt formål. Du kan træne dig op til at skabe unikke ideer - også om dig selv og dit selvbillede!


Intuition

Intuitionen giver dig mulighed for at opsamle milliarder af informationer på et splitsekund og omsætte den til ekstraordinære handlinger, som er helt unikke for dig og dit sind. Brug den!


Vilje

Viljen giver dig mulighed for at fokusere på 1 ting og udelukke alt andet. Den kan trænes til at producere en laser-fokuseret indsats, som er nødvendig for at nå de RIGTIG store mål i livet.


Opfattelse

Hvis vi ser ting fra en bestemt vinkel, ser vi det på en bestemt måde. Du kan træne dig op til at se tingene fra den vinkel, som åbner muligheder og giver dig et godt liv.


Du har mulighed for at ændre din programmering det gøres igennem et intensivt program, der hedder Thinking Into Results, hvor du gennemgår 12 lektioner, hvorigennem du træner disse evner og begynder, at indefra og ud. Det vil betyde, at du vil få kontrollen over dit liv og få den succes, du drømmer om.

Vil du vide mere, så send en mail til pb@setyfree.dk, Vi ringer dig også gerne op, hvis du har brug for en snak.


107 visninger0 kommentarer