HÆVN

Hvorfor bruge tid på negative følelser? Vi ved jo, at vi skal tænke og holde fokus på det positive. Grunden til at vi skal være opmærksomme på vores negative følelser er, at det første skridt er at indse, at vi har dem, og det andet skridt er at forstå, hvad det betyder for os, når vi vil handle på dem.

Når vi står i en situation, hvor nogen behandler os dårligt respektløst eller nogen, påstår noget, der for os er usandt. Måske vi har være udsat for, at nogen snyder os eller andet, der påvirker os negativt. Så er det meget normalt, at man ønsker at reagerer, og gå ind i en diskussion. Eller hvad være er, man planlægger en hævnakt.


- Det skal de ikke have lov til. Jeg skal vise dem!


Det kan godt være du har ret, men det er i grunden lige gyldigt. Det, der ikke er ligegyldigt, er, hvordan du reagerer, og om du reagerer. Husk på, at dem, der behandler dig dårligt, gør det kun, fordi de er uvidende om, hvad de gør imod dem selv. Universet giver tilbage, hvad vi giver ud. Derfor behøver du ikke gøre noget andet end at beskytte dig selv fra deres negativ energi og lade det gå ind af det ene øre og ud af det andet.


Påvirket af andres negativitet

Hvis du alligevel bliver påvirket negativt, selv om du går din vej eller vælger ikke at tage det følelsesmæssigt ind. Så er der en god teknik, der vil få dig tilbage på sporet.


Skynd dig at gå ud og giv det modsatte til en person.


Hvis du lige er blevet overfaldet med beskyldninger om, at du ikke er god nok så, skynd dig ud og fortæl en person, du kender, som du syntes, gør det godt, at de er gode og gør det godt. På den måde bevarer du din positive energi og lader den negative ligge der, hvor den høre hjemme, nemlig hos den, der skabte den. Det er ikke godt for dig at begynde at tænke på hævn, det eneste du får ud af det er, at du først får det negative fra personen og derefter tiltrækker mere af samme slags.


Hold din sti ren og lad ikke, omstændighederne dikterer din indre fred, og lev på den måde i harmoni med de universelle love.

114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle