10 SUCCES VANER

Personer, der regelmæssigt opnår deres mål, og det er ligegyldigt, hvor store eller små de er, opnår dem ikke ved at gøre som alle andre.


De opnår dem ved at praktisere succesfulde vaner, som de udfører hver dag.

Hvis du ønsker at få et gennembrud og nå dine mål, så følg disse 10 universelle vaner, som er tæt forbundet med din evne til at få succes.

1. STÅ TIDLIGT OP

De fleste mennesker bruger en del tid på at vågne, før de står op. Succesfulde personer – derimod - er så begejstrede over, at de nu skal i gang med at nå deres mål, at de står op med det samme for at få mest ud af dagen.


Gør det til en vane at stå op, når du vågner, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde hen imod dine mål. Forstå hvilken gave hver dag er, og lad dig begejstre over, hvad dagen vil bringe.


2. FØLG EN MORGENRUTINE

De første timer på dagen er meget vigtige i forhold til, hvor succesfuld din dag bliver. Efter at du er stået op tidligt, er det vigtigt, at du har morgenritualer, der sætter dig op til succes. Start din dag med at proppe dig selv med positive, kreative aktiviteter som at praktisere taknemlighed, læse, visualisere og gennemgå dine prioriteter for dagen.


3. JAGT VIDEN

Succesfulde personer bruger tid på at finde ud af, hvem de er, og hvad de er i stand til at opnå. De har også et ønske om at blive den bedste på deres område. Derfor bruger de tid hver dag på at dygtiggøre sig.

Undgå at bruge din tid på ”ligegyldige ting” såsom konstant at tjekke din mail og de sociale medier. Sæt tid af til hver dag at forstå dig selv og til at blive den bedste på dit område.


4. BLIV BESAT AF AT NÅ DINE MÅL

Succesfulde personer er besatte af deres mål, drømme og rutiner. De tænker på dem næsten konstant. Det, du fokuserer på, vokser. Sæt derfor et stort mål. Bliv besat af at opnå det. Vær villig til at gå langt for at flytte dig, fra hvor du er nu, til hvor du gerne vil være.


5. MEDITER

Succesfulde personer mediterer for at forbedre deres evne til at fokusere, slappe af og slippe tankerne. Det giver en pause, og du vil genoplade dine batterier. Det er vigtigt, at du bruger tid hver dag på at meditere. Meditationen vil hjælpe dig med at holde fokus, opnå bedre resultater og formindske stress.


6. HOLD KURSEN

Succesfulde personer jagter deres mål og drømme konstant. De overvinder modgang. De skubber alt væk, der står i vejen for dem og deres mål.

Vedholdenhed er en afgørende faktor for at opnå et hvilket som helst mål. Gør det, du har sat dig for, og gør det færdigt. Over tid vil din vedholdenhed udvikle sig til en vane, der vil hjælpe dig med at opnå dine mål.


7. PRIORITERER AKTIVITETER

Utrolig mange mennesker bruger uendelig meget tid på opgaver, der er meningsløse, bare for at de kan strege dem fra deres lange to-do-liste. Succesfulde personer prioriterer de allervigtigste opgaver.

De beslutter sig for to til ti opgaver, som de sætter sig for at lave den dag og gennemføre det. Sæt dig som mål, at du mindst udfører en opgave om dagen, der vil føre dig tættere på dine mål. Lav hver aften eller morgen en liste… og handl på dem. Start…


8. DISCIPLIN

Succesfulde personer er meget disciplinerede, når det handler om at udføre opgaver, der fører dem til deres mål. Derfor går de ofte glip af tilbud eller sociale begivenheder, hvis de står i vejen for deres mål. Det kunne for eksempel være en fest, som slutter sent, og som derfor kommer til at ødelægge morgendagens studier eller et tilbud om dessert, som sætter en stopper for vægttabet.

Disciplin er faktisk bare en måde at demonstrere viljestyrke på. Eller sagt med andre ord er disciplin et udtryk for høj motivation.


For mange lyder det måske skræmmende, men du kan heller ikke forvente, at andre har samme motivation som dig selv. Du kan derimod være en inspiration for dem på den lange bane. Bare fortsæt ufortrødent mod målet. Når du når det, vil andre kigge misundeligt på dig, og du kan bare smile og sige; ”Told you so!”


9. BRUG DIN TID SAMMEN MED ANDRE MÅLRETTEDE PERSONER

De mennesker og det miljø, som du bevæger dig i, spiller en stor rolle i forhold til din succes. De fem personer, du bruger mest tid sammen med, har stor indflydelse på dig.


Succesfulde personer forstår det og vælger bevidst, hvem de er mest sammen med. Ofte er det personer, der er mere succesfulde end dem selv.

Dit liv kan ændre sig meget, hvis du er opmærksom på, hvem du omgås. Omgås med mennesker, der er fulde af liv, som tænker kreativt, og som har ambitioner, drømme og mål.


10. TAG VARE PÅ DIN KROP OG DIT SIND

Personer, der lykkes, prioriterer sig selv højt! De forstår, at mad er deres benzin og ved, at skal de opnå det, de ønsker, skal de bruge den bedste benzin. De forstår også, at sund mad holder dem sunde. De motionerer og har et sundt søvnmønster.

Du får ikke gjort noget, hvis ikke sind og krop har det godt. Vent ikke, til du får helbredsproblemer eller mister en, du elsker, før du ændrer din livsstil. At tage vare på dig selv skal være en regelmæssig forpligtelse, du overholder.