20210929-DSC09409 fylder mindre.jpg

Vores Mission

Vores mission med SetYfree er at undervise så mange som muligt i, hvordan de kan opnå det i livet, som de ønsker.

Det gør vi igennem flere forskellige programmer, kurser, foredrag og events.

​Det er vigtigt for os, at alle, vi kommer i kontakt med, bliver styrket og forstår, at de kan opnå endnu mere og komme til at leve det liv, de drømmer om. Uanset hvor du er i dag, om du har succes eller ej, så kan dit liv og dine resultater altid blive bedre.

20210929-DSC08759.jpg

Maibritt Bræmer

CEO, Business Owner

Jeg er passioneret omkring at undervise i de universelle love og paradigmeskift, fordi det har ændret mit eget og tusindevis af andres liv.
Det ligger mig meget på sinde at give det videre til andre på en forstålig og simpel måde. 

20210929-DSC08810.jpg

Peter Bræmer

Director, Business Owner

Hele mit livssyn har ændret sig, efter jeg har stiftet bekendtskab med de universelle love, og jeg ønsker at give det videre til andre. Jeg har fundet ud af, hvad mine tanker betyder og hvorfor det er vigtigt at have et positivt mindset.

20210929-DSC08648.jpg

Jeanette Beierholm

Succesrådgiver

Jeg er Succesrådgiver hos SetYfree, fordi jeg brænder for at videregive det, jeg selv har lært gennem Thinking Into Results til andre, da jeg ved, hvilken forskel det vil gøre for dem. 

Bob Proctor

Forandring er uundgåelig, personlig udvikling er et valg.

I 1961 begyndte Bob Proctor at studere bogen "Think and Grow Rich", og det ændrede hans liv. Bob lyttede til Earl Nightingales bog‐optagelser tusindvis af gange.

 

Han blev så overrasket over, hvordan det ændrede hans liv og resultater, at han besluttede sig for, at han ville arbejde sammen med Earl Nightingal for at forstå, hvad der var sket med ham.

 

Bob arbejdede sammen med Earl fra 1968 til 1973, hvorefter Bob valgte at starte sit eget firma for at udvikle egne personlige udviklingsprogrammer.

I dag har Bob studeret tusindvis af bøger, en af dem er "Think and Grow Rich", som han læser i hver dag og betragter den stadig som en af verdens førende bøger på det menneskelige sind.

Bob Proctor er vores mentor, og vi er certificerede i at facilitere hans verdenskendte program Thinking Into Results, som er en del af vores eliteprogram. Første gang vi mødte Bob var, da vi så filmen The Secret, hvor han havde en fremtrædende rolle. 

 

Sidenhen har vi personligt været trænet af Bob i Canada.

Det, mange ikke er klar over om filmen The Secret, er, den mangler at beskrive en vigtig ting, hvis man skal have loven om tiltrækning til at virke. Nemlig paradigmeskift. Vi har så stor succes med at hjælpe andre, fordi vi er specialister i både de universelle love og paradigmeskift.

Vi brænder for at videregive det, vi selv har lært gennem Thinking Into Results, da vi ved, hvilken forskel det vil gøre.

White Structure

Skab hurtige resultater

For at kunne opnå hurtige resultater, skal dit sind og din underbevidsthed arbejde på samme niveau. Når det sker, kommer de resultater, du ønsker.

 

Der er mange, der undrer sig over, hvordan de kan skabe hurtige resultater, da deres oplevelse er det stik modsatte. Mange oplever, at de skal arbejde hårdt i mange år, for at nå til det de ønsker. Selvom de gør det, så er der mange, der ikke får de ønskede resultater.

Det skyldes, at det mentale arbejder imod det ønskede resultat. Hvis du ikke forstår, hvordan dine mentale kræfter enten står i vejen for dig eller arbejder med dig, så vil det være tilfældigt, om du kommer i mål eller ej. Når du bevidst ved, hvordan du skal bruge dit sind og dine tanker på en måde, som skaber store resultater, så er du godt på vej hen i mod det, du ønsker at opnå.

Elite‐sportsverdenen har kendt til disse teknikker i mange år, og det er helt normalt at arbejde med den mentale tilstand som en del af træningen op imod en turnering. Hvorimod i erhvervslivet er det fortsat strategien, der er i fokus.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - White Circle