De, der vinder stort i livet, tager ansvar og skaber deres egen skæbne

Salgs- og Handelsbetingelser

Alle produkter og ydelser på domænet tilbydes af setyfree.dk

SetYfree Consulting


v. Maibritt Bræmer
Ved Klædebo 14
Hørsholm
tlf: 21902903
mail: ml@setyfree.dk
CVR: 40129847

Læs i nedenstående om SetYfree Consulting’s handelsbetingelser for forskellige ydelser:

 

Betaling for produkter

Alle priser er opgivet i danske kroner DKK. inkl. moms til private. Ved køb som Virksomhed tillægges moms på alle angivne priser, kontakt pb@setyfree.dk for mere information.

Undtaget af dette er visse selvhjælpsprogrammer, hvor prisen er angivet i dollas på købssiden, hvorfor der her også tages forbehold for aktuelle dagskurser.

 

Betaling kan ske ved Bankoverførelse, med Dankort, Visa Dankort eller PayPal, samt igennem Viabill.
Udgifter i forbindelse med disse transaktioner er inkluderet i den angivne pris, og lægges ikke på som ekstra omkostning for dig som kunde.
Vælger du Viabill som betalingsmulighed, så vil det være Viabill du har lavet en aftale med og det vil være et mellemværende med dig og Viabill. Renter og andre omkostninger i den forbindelse aftales med Viabill. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Alle specieal aftaler, som rate betalinger eller abonnementsbetalinger pålægges alle gebyr på kr. 150,- pr. løbende måned, så længe aftalen løber. Ved modtagelse af faktura og begyndende betaling, ses dette som accepteret uden yderligere korrespondance.
Ved alle månedlige betalingsaftaler er det kundens pligt at indbetale til tiden, (sidste hverdag i hver måned) sker dette ikke, er SetYfree Consulting i sin fulde ret til at ophæve aftalen og opkræve det fulde beløb indbetalt.
 

SetYfree Consulting gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer, når dit køb er afsluttet.

Du modtager en email med bekræftelse på dit køb.

Levering af produkter

On-line produkter leveres digitalt via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum, som fremsendes efter succesfuld betaling, som regel indenfor 5 minutter, men i sjældne tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Dette fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Ved køb af Thinking Into Results bogen vil den blive fremsendes med post inden for 2-4 hverdage og tillægges porto.

Du har 14 dages fuld returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på “ml@setyfree.dk, og du vil få alle pengene tilbage.
Efter begyndt forløb, vil det ikke være muligt at få pengene retur, da der er givet adgang til materialet og brugt tid på at tilpasse et individuelt forløb. 

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Ophavsret
Alle rettigheder til coachingforløbet og digitale produkter tilhører SetYfree Consulting. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ophavsretten tilhører SetYfree Consulting og materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke kopieres, distribueres, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand.

Coachingforløb:

Tilmelding er endeligt bindende og coachingforløbet betales ved tilmelding medmindre andet aftales.


Coachingforløbet afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Aflyses en dag i løbet af coachingforløbet, bliver dagen erstattet af en ny dato.


Selvhjælpsprogrammer:

Ved køb af selvhjælpsprogrammer gennem Affiliated link, som sælges af Proctor Gallagher Institute, henvises der til Proctor Gallagher Institute handelsbetingelser der er gældende for disse køb. Du finder deres handelsbetingelser på deres hjemmeside som du bliver henvist til ved køb.

HVIS DU SKAL HAVE SUCCES SOM IVÆRKSÆTTER, TROR DU SÅ -

  • At du skal arbejde hårdt i mange timer hver dag?

  • At du skal være en kold forretningsmand/kvinde?

  • At der er koldt på toppen?

  • At det er hårdt og besværligt?

  • At du skal have penge for at få succes?

Der er mange meninger om, hvordan man får succes som iværksætter.

Men studier viser, at det er langt fra hvad man tror. De mennesker der opnår stor succes som iværksætter tænker og handler på en helt bestemt måde, det er ikke det, de gør det, er måden de gør det på.

Book en gratis og uforpligtende samtale

Din succes er vores succes og det er vigtigt for os du starter i et foløb der passer til dig. Er du i tvivl så book en samtale. 

Book en samtale

Om os

SetYfree Consulting

Ved Klædebo 14

2970 Hørsholm

Tlf: 26 77 14 74

CVR: 40129847

Social

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2021 SetYfree Consulting

Kontakt os

Tak for din besked - du vil høre fra os meget snart!