De, der vinder stort i livet, tager ansvar og skaber deres egen skæbne

20210929-DSC08759.jpg

Maibritt Bræmer

Ekspert i succesmentalitet og universelle love...

Når du lever i harmoni med universets love, vil du på en sjov og let måde opnå den succes, du søger!

"Jeg ved, at verden styres af uendelig intelligens. Alt, hvad der omgiver os, alt, hvad der eksisterer, beviser, at der er uendelige love bag. Dette kan ikke nægtes. Det er matematisk i sin præcision."

- Thomas Edison

Hvis du lever i harmoni med universets love, hvoraf den ene er loven om tiltrækning, bliver dit liv kun bedre og bedre. Når du forstår mekanismerne, der styrer dit liv og alle dine resultater, vil du forstå, hvordan du selv skaber det, du ønsker. Du kan ikke undgå disse love, da du allerede bruger dem ubevidst hver eneste dag. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå, når du bevidst bruger disse love til din fordel. Du kan blive økonomisk uafhængig, tjene mange penge, leve i frihed eller finde den perfekte partner og naturligvis meget mere.

Er der områder i dit liv, hvor du ikke har det du ønsker?

 

Så er det et tegn på, at du ikke bruger denne mekanisme til din fordel, og ofte vil du blive bekræftet i gennem dine resultater. Dine forventninger sætter rammen for hvad du kan opnå.

 

Nogle tror, at de universelle love er en slags region sågar en kult, men det er naturligvis ikke sandt. Det ville være det samme som at sige, at tyngdekraften var en region. Alle - uanset om de tror på noget eller ej, er styret af disse love. Mange kendte mennesker taler om dem, heriblandt Oprah Winfrey, Will Smith, Bob Proctor og mange flere. Når vi ser tilbage i tiden, finder vi tilsvarende mange så som Albert Einstein, Thomas Edison, Henry Ford og Napoleon Hill.

Succesmekanismen er en videnskab, og når du forstår den og bruger den til din fordel, vil du opleve store fremskridt på alle områder af dit liv. Er du blevet nysgerrig på, hvordan du kan få mere viden omkring, hvordan du kan skabe de resultater og det liv, du ønsker, så kontakt os gerne.

Vi tilbyder flere forskellige kurser samt afholder foredrag og events. Hold dig ikke tilbage, vi er klar til at dele den viden, vi har, som har ført mange millioner af mennesker til den succes, de både ønskede og fortjente.

Lavere opløsning.jpg

KONTAKT OS

Tak for din besked!

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Instagram Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

© 2021 SetYfree Consulting

Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm

Tlf: 21 90 29 03   CVR 40129847

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - White Circle