man. 27. jun. | Online

Succes & Rigdom Workshop

Man kan ikke længere tilmelde sig
 Succes & Rigdom Workshop

Online Webinar

12 flere datoer
27. jun. 2022 10.00 – 30. jun. 2022 11.30
Online

Beskrivelse

Hej, alle sammen, jeg hedder Maibritt Bræmer, CEO og grundlægger af SetYfree Consulting. Jeg vil fortælle dig en hemmelighed, der fuldstændig vil ændre dit liv: Rigdom har intet med held, evner eller talent at gøre. Det handler om videnskab.

Hvis du gør tingene på en bestemt måde, bliver du helt automatisk med garanti rig.

En mand ved navn Wallace D. Wattles formulerede først denne fantastiske sandhed for over et århundrede siden. Denne viden blev videregivet fra person til person, mund til mund og er blevet en legende. En mystisk skat syntes at blive givet til alle, der absorberer og anvender dens principper. 

Bob Proctor har studeret alt hans og andres materiale om denne videnskab, herunder Napoleon Hill, Earl Nightingale. Han er kendt for hans rolle i filmen "The Secret" . Bob er min mentor, og jeg er en af hans PGI konsulent og underviser i hans materiale. ​​Det er gennem denne videnskab, at jeg har opnået rigdom på alle områder af mit liv. Nu bruger jeg denne viden til at hjælpe andre med at gøre det samme.

Uanset hvordan man vender og drejer det så , er det stadig en kendsgerning, at det ikke er muligt at leve et virkelig komplet eller vellykket liv, medmindre man har råd til det. Formålet med livet er udvikling, og alle har ret til at udvikle sig. Alle har ret til frihed og adgang til, alt de behøver for at leve det fulde liv både mentalt, åndeligt og fysisk. Med andre ord alle har ret til succes og rigdom.

Når du har det, du mener at have brug for for at leve, som du ønsker, så er du rig.

Der er ikke noget galt i at ville være rig. Rigdom handler om at leve et mere tilfredsstillende liv. Der er en videnskab bag, hvordan du opnår succes og rigdom. Det er en eksakt videnskab, som ligger beskrevet og vises igennem de universelle love, der styrer processen om at erhverve rigdom.

Når du lærer at følge disse love, bliver du automatisk medlem af den udvalgte gruppe mennesker, der lever "The Secret", og du bliver med matematisk sikkerhed rig. Succes og rigdom kurset er til dig, der ønsker at få mere ud af livet. Du brænder for at forstå, hvilken mekanisme der skaber det du ønsker, og du er klar på, at det hele er et indre arbejde.

Tilmeld dig her
Pris
Antal
Total
  • Gratis
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed