man. 04. apr. | Online

Succes & Rigdom Workshop

Rigdom har intet med held, evner eller talent at gøre. Det handler om videnskab. Hvis du gør tingene på en bestemt måde, bliver du helt automatisk med garanti rig.
Succes & Rigdom Workshop

Online Webinar

11 flere datoer
04. apr. 2022 10.00 – 07. apr. 2022 11.30
Online

Beskrivelse

Succes og rigdom er kurset til dig, der ønsker at forbedre dine resultater.

Det kan være, at du ønsker at øge din indkomst, tage et spring på karrierestigen, finde den perfekte partner eller opnå indre ro og harmoni. Uanset hvad succes og rigdom er for dig, er der en måder at opnå det på.

Der er mange, der ikke er klar over, hvorfor deres resultater udebliver, selv om de har arbejdet hårdt, er dygtige til det, de laver og i øvrigt er gode mennesker. Måske har du selv oplevet at kæmpe for noget, hvor du ikke har fået det resultat, du ønskede. Det kan være, at du flere gange har givet op og startet på noget nyt. Kurset er også for dig, der allerede har succes, men ønsker endnu mere succes. Der er ingen ende på, hvad du kan opnå, når du først ved hvordan.

Kurset vil introducere dig til den proces, der fører til gode, succesfulde resultater. Det handler om at kende de forskellige faktorer, der spiller ind, og forstå, hvilken mekanisme af dine tanker og handlinger, der er afgørende for, om du vil fejle eller få succes. Vi er alle udstyret med et internt kontrolsystem, der holder os på et bestemt niveau på successtigen, og når vi først forstår dette og ved, hvordan vi kan ændre det, bliver det pludselig muligt at opnå ting, som vi ikke troede var mulige.

Der er en videnskab bag succes og rigdom, om det er materiel, eller en indre ting gør ingen forskel. Forskellen på de få, der har opnået stor succes og alle andre, er ikke, hvad de gør, men måden, de gør det på.

På kurset får du svaret på, hvad forskellen er, og hvordan du kan lære at gøre det samme.

Tilmeld dig her
Pris
Antal
Total
  • Gratis
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed