man. 20. sep. | Facebook Gruppe

Succes & Rigdom

Du har måske allerede succes, men ønsker at gøre det endnu bedre. Du er måske selvstændig eller lønmodtager og har ikke formået at løfte din indtjening til det ønskede resultat. Der er en videnskab bag, hvordan du bryder koden til at have succes med det du laver. Email tilmeldning gratis deltagelse
Registreringen er lukket
Succes & Rigdom

Tid & sted

20. sep. 17.00 – 23. sep. 18.30
Facebook Gruppe

Om eventet

Har du et ønske om at opnå endnu mere succes og rigdom, så du kan leve et liv i frihed på alle områder af dit liv?

Du har måske allerede succes, men ønsker at gøre det endnu bedre. Du er måske selvstændig eller lønmodtager og har ikke formået at løfte din indtjening til det ønskede resultat.   Der er en videnskab bag, hvordan du bryder koden til ikke blot at have succes med det du laver, men at springe alle rammer for, hvad du tror er muligt. Der findes regler, som du skal kende, hvis du vil løfte dig og dine resultater til et helt nyt niveau.

Du vil på vores gratis kursus Succes & Rigdom finde ud af:

 • Hvordan du gennem en simpel proces kan opleve kvantespring i din indtjening.
 • Hvordan du bruger teknikker som dem, der tjener de fleste penge bruger
 • At dit mindset sætter rammen for dine muligheder
 • Hvorfor vi ønsker succes og rigdom
 • Hemmeligheden, der fører til succes, og som ligger i det usete

Bob Proctor er personen bag alt vi underviser i, og vi er uddannet til at give den fantastiske viden videre til dig, så du kan drage nytte af over 150 års videnskab og forskning bag, hvad du skal gøre for at blive medlem af de få 3-4% af verdensbefolkningen, der har den succes de ønsker, og som ejer og tjener de fleste penge i verden.

Den eneste forskel på dig og en milliardær er måden I tænker på…

Vi har gennem vores forløb haft succes med at hjælpe deltagerne med at opnå det de ønsker sig, og vi er selv et godt eksempel på, at materialet og teknikerne, som vi kommer til at fortælle meget mere om på kurset, virker for dem der bruger dem.

Det er velkendt, at janteloven fungerer i bedste velgående, og mange har modstand på, når der tales om penge og succes. Lad ikke janteloven styrer dig, for det er netop en af grundene til, at mange ikke opnår det, de inderst inde ønsker.

Du kan IKKE få succes med noget, du har modstand på!

Kom og vær med, og bryd koden til den succes og rigdom, som ligger og venter på dig.

Kurset er online og foregår i en lukket Facebook‐gruppe. Vi vil gå LIVE i gruppen hver aften fra d. 20 - 23 september, det er muligt at se Replay, hvis du ikke har mulighed for at være med LIVE. Vores anbefaling er dog, at du forsøger at være med, da der vil være visse fordele til LIVE deltagerne.

Du kommer til at rykke på dine overbevisninger og vi vil gøre alt, vi kan for at give dig så meget med som muligt.  Materialet til kurset vil bestå af både opgaver og tekst, som vil flytte dig fra, hvor du er i dag til der, hvor du ønsker at være, men det kræver fokus og commitment.

Alle kan opnå det de ønsker, når de ved hvordan, og vi er klar til at vise og fortælle dig præcis det, du skal vide for at komme i mål med det du ønsker.

Timeplan


 • 1 time

  Dag 1 - Formål, vision & mål

  Facebook Gruppe

 • 1 time

  Dag 2 – Paradigmer, Performance og Profit

  Facebook Gruppe
2 flere elementer tilgængelig
Billetter
Pris
Antal
Total
 • GRATIS BILLET
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed