man. 19. jul. | Facebook Gruppen "Level Up til Succes"

Level Up til Succes

Til dig, der gerne vil vide mere om, hvad der styrer dig og dit sind, og hvordan du ved at ændre dit Mindset, kan opnå mere, end du tror. Du har måske hørt om "Loven om Tiltrækning" og "De Universelle Love", men vil gerne vide, hvordan du kan bruge dem i dit liv. Email tilmeldning gratis deltagelse
Registration is Closed
Level Up til Succes

Tid & sted

19. jul. 18.30 – 22. jul. 19.30
Facebook Gruppen "Level Up til Succes"

Om eventet

Hvis du vil have bedre resultater, ... SKAL du ændre dit indre! Det er nøglen! 🔑

De fleste mennesker har fokus på at gøre noget andet, hvis de ønsker at ændre noget i deres liv. De fokuserer på handlingerne og ikke på deres tankemønster, og de ved ikke, at det er deres ubevidste sind, der har kontrollen over deres liv og resultater. 

Derfor falder størstedelen af alle tilbage og oplever igen og igen, at det ikke lykkes at ændre noget.

Skal der ske permanente forandringer, så skal der et paradigmeskift til. 

Omtrent alle har lært at ud fra ydreomstændigheder og deres indre logik, hvilket betyder at de aldrig opnår mere end deres logik tillader og ikke får set de muligheder der ligger og venter på dem. 

Når vi arbejder indefra og ud, vil der ske ting i vores liv og resultater, der ikke er styret af ydre omstændigheder, og vi har NU kontrollen over vores liv men også alle vores resultater. 

Ønsker du at ændre din måde at tænke på OG dermed også dine resultater, så deltag på vores 4 dages LIVE online kursus. Hvis du i forvejen kender lidt til ovenstående og ønsker, at dyk lidt dybere ned i materialet og dig selv, så foreslår vi, at du deltager på vores SummerCamp, som du finder her på siden.

Kom til at forstå hemmeligheden bag, hvordan du kan komme til at leve i harmoni med loven om vibrationer, og dermed leve et vellykket liv med alt det gode du ønsker.

Timeplan


 • 1 time

  Modul 1 - Skabelsen

  FB - gruppe Level Up til Succe

 • 1 time

  Modul 2 - Troen på - Frygten for

  FB - gruppe Level Up til Succe
2 flere elementer tilgængelig
Billetter
Pris
Antal
Total
 • Adgang til kurset
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed