man. 21. jun. | Facebook Gruppen "Level Up til Succes"

Level Up til Succes

LIVE Alle dage kl.18.30 - 19.30. Ønsker du at ændre din måde at tænke på OG dermed også dine resultater, så deltag på vores 4 dages.
Registration is Closed
 Level Up til Succes

Tid & sted

21. jun. 18.30 – 19.30
Facebook Gruppen "Level Up til Succes"

Om eventet

Ønsker du at opnå mere og få bedre resultater? ... Du får svaret på, HVORDAN nøglen ligger i dit indre 🔑

Hvordan opnår du mere og forbedrer dit liv og dine resultater? Det er langt mere simpelt, end man skulle forvente og alligevel er det ikke noget, man lærer i skolen. 

Vil du gerne forstå mekanismen bag succes, og har du et ønske om selv at opnå mere i dit liv og dine resultater? Det kan være privat, i dit job eller forbedre dine resultater som selvstændig.

Få svaret på hvordan ved at deltage på vores velkendte kursus Level Up til Succes, som allerede nu har ændret hundredvis af menneskers opfattelse af, hvad der er muligt, og hvordan de kan komme i mål med det, de ønsker.

Når først du forstår, hvad der holder dig fastlåst i dine nuværende resultater hvorfor, og hvordan du ændrer det så er der ingen vej tilbage. Vi arbejder med permanente forandringer. Vi komme nærmere ind på, hvordan loven om tiltrækning og vibration virker, og i det hele taget, hvad de universelle love er, og hvorfor de er altafgørende for dit liv og din succes.

Alle dagene online fra kl.18.30 - 19.30 

Dag 1 - Målet

Dag 2 - Manifestation

Dag 3 - Kvantespring

Dag 4 - Det altafgørende 

Kurset bliver afholdt på Facebook, og det er derfor vigtigt, du læser din tilmeldningsmail for link til vores Facebook‐gruppe.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Adgang til kurset
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed