De, der vinder stort i livet, tager ansvar og skaber deres egen skæbne

Det, du tror ikke kan lade sig gøre, er muligt

Forandring er uundgåelig, personlig udvikling er et valg.

Hvad afgører, hvad der er muligt? Er det din erfaring? Det andre siger eller mener? Ved du, hvad der holder dig tilbage?

De fleste mennesker tænker, at det handler om at have en strategi, en rigtig god plan og en masse erfaring eller uddannelse, hvis der er noget, de vil opnå. Jeg plejer dog at sige, det er 5% strategi og 95% mindset, der er afgørende.

Bliv klogere på hvordan du kan opnå, det du ønsker ved at forstå, hvordan dine paradigmer styrer 96 - 97% af dit liv og dine resultater. Når du ved, hvordan du ændrer dem, så vil dine resultater - ja dit liv også ændre sig i den retning, du ønsker. 

 

Vi tilbyder flere selvhjælpsprogrammer, som er selvstudie til dig, der enten kender til disse principper om de universelle love i forvejen eller til dig, der gerne vil i gang med at arbejde med dig selv og forstå disse begreber. 

840x688.png

Book en gratis og uforpligtende samtale

Book os til en samtale.

Vi sidder klar til at vejlede dig.

Daglig

Video-coaching

Daglig video-coaching er til dig, der ønsker at modtage daglig inspiration på en simpel og ukompliceret måde. Det er til dig, der ønsker at udvikle dit mindset men ikke er klar til at gå i gang med et længere program‐forløb.
Du vil dagligt modtage en mail med dagens video, som vil give dig indsigt og forståelse i, hvordan du kan arbejde med dit mindset, dine tanker og dine overbevisninger. På den måde får du nye metoder til at gribe tingene an på.
Alt det her får du: 
Succes startup-kit - målsætningsproces
For at opnå succes er det vigtigt, at du har et mål - noget du ønsker.
Dit succes startup-kit vil vise dig en enkelt og sjov måde, hvorpå du kan arbejde med din målsætning.
Daglig video-coaching
Hver dag modtager du en helt ny video fra Bob Proctor om universelle love, penge, sundhed og forhold - alt hvad du har brug for, hvis du skal have et godt og harmonisk liv. Du vil dagligt få nogle simple øvelser, der vil hjælpe dig med at udvikle nye og bedre vaner.
Arbejdsbog 
Programmet er sat op til at give dig de redskaber, du har brug for, så du begynder at tænke og handle anderledes. Du vil få din egen arbejdsbog, som hedder Your Yearlong Plan for Living Your Dream. Arbejdsbogen er et vigtigt redskab til forandring i dit sind, tanker og handlemønstre.
Handlingsplan 
Du får også en handlingsplan, der gør det nemt for dig at blive på sporet af det, du lærer i din arbejdsbog. Handlingsplanen er fordelt på 52 uger med månedlige intervaller. Hver måned indeholder oplysninger om et universelt princip og regneark, der hjælper dig med at anvende disse principper i dit liv.
Programmet er udviklet af Bob Proctor og er på engelsk. Du kan opsige dit abonnement når som helst, der er ingen opsigelsesperiode. 

Hvordan ser det lykkelige liv ud for dig?

Glem din to-do liste et øjeblik og lad dit sind fantasere om, hvordan du virkelig gerne vil leve - den slags liv, der får dig til at føle dig glad og opfyldt.

Hvis du har noget, du gerne vil have eller opnå, så er seks minutter til succes en god måde at puste liv i idéerne og planerne på, så du kan få det bedste ud af dit hårde arbejde.

Seks minutter til succes er baseret på Bob Proctors 60 års forskning i, hvad der hjælper eller forhindrer folk i at få succes.

Når mennesker ændrer deres vaner ændres deres resultater. Problemet er, at paradigmer findes i vores underbevidsthed, og de ønsker ikke at blive ændret. De ønsker at fastholde dig præcis der, hvor du er i dag. Derfor er det meget svært at ændre paradigmer uden hjælp fra nogen, der ved hvordan.

Book en gratis og uforpligtende samtale

Vent ikke længere. Find ud af, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, du fortjener og ønsker dig.

Om os

SetYfree Consulting

Ved Klædebo 14

2970 Hørsholm

Tlf: 26 77 14 74

CVR: 40129847

Social

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2021 SetYfree Consulting

Kontakt os

Tak for din besked - du vil høre fra os meget snart!